Dárky k Vánocům

Lámete si také každý rok hlavu s tím, co dát ostatním pod stromeček. Čaje jsou rozhodně dárkem, kterým nikoho neurazíte. Navíc, proč si při nákupu pro druhé také sám(a) neudělat radost a příjemně se naladit na období adventu, zapomenout na shon a vánoční běsnění. Zastavte se s námi a přečtěte si rozcestník v podobě tothoto článku, kde si každý něco vybere.

Dárek za pár korun, co potěší (dárky do 100,-)

Dárky k Vánocům

Pro babičku, kamarádku nebo jen tak sobě pro radost. Takové dárky nejdete v této kategorii. Co třeba ovocný čaj s vůni jablka, pomeranče, skořice, hřebíčku a lékořice, který na obdarovaného zcela jistě dýchne pohodu vánočního času Ahmad Tea Winter charm 20 x 2 g.

Dárky k Vánocům

Vhodným dárkem může být i výběr čtyř druhů černých ovoněných čajů Ahmad Tea Výběr černých čajů s příchutí 20 x 2 g. Pokud nemáte odvahu vybrat čaj, můžete potěšit své blízkém praktickým porcelánovým hrnečkem na sypaný čaj z kolekce Ahmad Tea Ahmad Tea Hrnek na sypaný čaj 250 ml.

Dárky k Vánocům

 

Dárky do 500,-

Potěšte své drahé novinkou letošního roku od Ahmad Tea hrací skříňky se sypaným černým čajem Ahmad Tea Music Caddy (hrací skříňka) English Tradition 125 gAhmad Tea Music Caddy (hrací skříňka) Strawberry Cream 125 g. Velice oblíbená je také plechová dóza ve tvaru londýnského dvoupodlážního autobusu, v němž je ukryto 25 ks sáčků černého čaje English Breakfast Ahmad Tea English Afternoon London Bus (kasička) expirace 25/10/16 25 ks.

Dárky k Vánocům

Ten, kdo má rád čaje Ahmad Tea by jistě ocenil i porcelánovou konvičku s šálkem, z nichž by mu oblíbený čaj chutnal ještě více Ahmad Tea Čajový set.Dárky k Vánocům

Vkusné plechové dózy se sypaným čajem nabízí série fine tea. Z naší šíroké nabídky čajových kazet doporučujeme například Exceptional Dilmah Exceptional Dárkové balení čajů 40 ks, v níž obdarovaný nalezne čtyři druhy černého čaje s netradičními příchutěmi jako je Růže s francouzskou vanilkou nebo třeba Italská mandle.

Dárky k Vánocům

Oblíbená je také dárková kazeta černého čaje s klasickými příchutěmi Dilmah Floral Narcis Dárkové balení čajů 40 ks. Radost zcela jistě udělá i dárkové balení řady t-Series Marocká máta s vonnou svíčkou s vůní máty Dilmah t-Series mini t Marocká máta + vonná svíčka.

 

Dárky nad 500,-

V této kategorii doporučujeme stylový dřevěný prezentér plný černých, zelených a ovocných čajů značky Ahmad Tea, který udělá pod stromečkem zaručeně radost Ahmad Tea Dřevěná kazeta 90 ks.

Dárky k Vánocům

Širší paletu sáčkových čajů, v níž si bezpochyby každý vybere, nabízí dřevěná kazeta Ahmad Tea Ahmad Tea Dřevěná kazeta 150 ks. Pokud chcete darovat kvalitní porcelán, který bezesporu ke kvalitnímu čaji patří, pak doporučujeme Watte porcelán ze Srí Lanky Dilmah Watte Šálek 140 ml.

Dárky k Vánocům

Všechny tyto produkty a mnohé další naleznete pod taggem Vánoce. Věříme, že si z naší široké nabídky vyberete a budete s výrobky spokojeni.

                                       

 

                                         malovanatruhla.cz Vám přeje pohodové Vánoce

© 2013 - 2024 malovanatruhla.cz, všechna práva vyhrazena.

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde / reset.