Dilmah t-Series

Dilmah t-Series

 

t-Series

Tato řada oslavuje jedinečnost čajů z celého světa proslulých svou vynikající chutí. Nabídka kolekce je tak široká, že uspokojí přání každého – čaje se dají podávat horké i ledové, jako čajový střik, koktejl nebo moktejl (nealkoholický nápoj).

Dilmah t-Series

Čaje z této kolekce jsou sypané nebo jsou baleny do hedvábného sáčku ve tvaru pyramidy. Mnoho zajímavých receptů naleznete na http://realhightea.dilmahtea.com/recipes/. Čaje této řady nabízí uvolnění, osvěžení, pohodu ...naleznete mezi nimi čaje pro požitek, vkusné a elegantní, jednoduše to nejkvalitnější, co svět nabízí.

Dilmah t-Series

t-Sachets

Je nová, limitovaná kolekce čajů t-Series, kterou osobně vybral zakladatel rodinné společnosti Dilmah. V této mimořádné kolekci se kombinuje prvotřídní kvalita ručně zpracovaných čajových lístků s praktickým balením čajového sáčku. Kolekce nabízí čajové lístky zabalané v luxusních sáčcích. Tyto hedvábné čajové sáčky ve tvaru pyramidy poskytují dostatek místa proto, aby se čajové lístky mohly plně rozvinout a dosáhlo se tak dokonalé chuti.

Dilmah t-Series

Během louhování se tato výjimečná textilní vlákna zprůhlední a čaj je možné vychutnávat téměř všemi smysly - zrakem, čichem i chutí. Hedvábné sáčky jsou ještě jednotlivě zabaleny do fólie, což odpovídá vysokým nároků na hygienické standardy požadované v oblasti pohostinství, zároveň zachovávají čerstvost a aroma této exkluzivní řady čajů.

Více k jednotlivým čajům řady t-Series naleznete v popisu konkrétního produktu na našich stránkách. Podrobné informace v originále si můžete přečíst na http://teatimerocks.com/.

Mnoho příjemných gastronomických zážitků přeje malovanatruhla.cz

11.10.2013 08:38, view all posts
© 2013 - 2024 malovanatruhla.cz, all rights reserved.

These web pages are using cookies. More information here / reset.