Dilmah... víte, co pijete

Dilmah... víte, co pijete

"Jakmile ochutnáte čaj Dilmah, už nikdy se nebudete chtít vrátit k obyčejnému čaji…"

Merill J. Fernando, zakladatel a výkonný ředitel rodinné firmy Dilmah

Dilmah je rodinná firma, založená na morálních principech, díky nimž může svým zákazníkům nabízet ten nejlepší čaj na světě a pěstitelům spravedlivou odměnu. Čaje balí přímo u zdroje a sami ho uvádí na trh pod značkou Dilmah. Proto za tuto značku nesou kompletní zodpovědnost – od čajových plantáží až po Váš šálek čaje. Tím pomáhají udržet výnosy z prodeje ve své zemi a zvyšují zde nabídku pracovních míst. Výnosy nekončí v rukou obchodníků a pěstitelé nezůstávají v trvalé chudobě, tak jak je to v případě jiných globálních značek.

Čaje ze Srí Lanky patří k těm nejkvalitnějším a nejoblíbenějším na světě. Výjimečné klimatické podmínky, kvalitní půda, slunce a deště na rajském ostrově Cejlon vytvářejí nejideálnější podmínky pro pěstování špičkového čaje. Cejlonský čaj se tak posunul do čela čajového průmyslu, kde byl a je velmi vyhledávaný pro svou jedinečnou kvalitu a rozmanitost

Prodej čaje v Evropě: černý čaj (a černý čaj s příchutí) – 59 %, zelený čaj 21 %, ovocné čaje – 17 %, ostatní čaje – 3 %.

K jednotlivým řadám čaje Dilmah jako jsou Fun Flavoured Tea. T-series, Exceptional a Watte se vrátíme v některém z příštích článků.     

Více informací můžete nalézt v knize Dilmah Cesta čaje.                                                                                          

malovanatruhla.cz

                                                                                  

Dilmah... víte, co pijete

                                                                     

12.09.2013 08:05, view all posts
© 2013 - 2024 malovanatruhla.cz, all rights reserved.

These web pages are using cookies. More information here / reset.