Ahmad Tea pravý anglický čaj

Ahmad Tea pravý anglický čaj

Ahmad Tea se zabývá produkcí čaje již po čtyři generace. Tento rodinný podnik vznikl ve Velké Británii, kde má pití čaje dlouholetou tradicí. Členové rodinného podniku si na počátku existence firmy vytyčili cíl - vytvářet kvalitní čaj vhodný pro každodenní popíjení. Tomu odpovídá i motto jednoho ze zakladatelů této

Ahmad Tea pravý anglický čaj
firmy: „Nikdy nebudu prodávat nic, co bych nepil doma“. Tímto heslem se zakladatelé řídili jak při výběru obchodních partnerů, tak i při samotném pěstování a následném zpracování čaje.

Ahmad Tea byla jednou z prvních firem, která se při prodeji čaje zaměřila nejen na obsah, ale i na obal. Tím se ostatně podnik řídí dodnes a každým rokem připravuje pro své zákazníky celou řadu dárkových plechových dóz a exkluzivních balení, která jsou vhodné jako dárek k jakékoli příležitosti. Ahmad Tea vyvtáří celou řadu sáčkových i sypaných čajů pro koncové zákazníky i gastro balení pro restaurace. V České republice jsou kromě toho k dostání čaje z řady Capital Range, Fine Tea Selection, London Edition a Art of Tea.  

Od roku 1986, kdy firma vstoupila na trh, se produkce čaje rozšířila do celého světa. V dnešní době vyváží Ahmad Tea čaj do 17 zemí na 6 kontinentech.  Svého výsadního postavení na trhu využila firma také k dobročinnosti a to nejen v samotné Velké Británii. Firma poskytuje mimořádné finanční prostředky například na humanitární projekty

Ahmad Tea pravý anglický čaj
(Srí Lanka postižená vlnou tsunami v prosinci 2004), nebo podporu sirotčinců v Mali, v Rusku, na Srí Lance a na Ukrajině.

Ahmad Tea se snaží podporovat také lokality, z nichž svůj čaj dováží nebo kde ho zpracovává. Co se týká kvality čaje Ahmad Tea je členem řady významných organizací, které dohlížejí na kvalitu zpracování čaje. Navíc firma obdržela prestižní certifikát ISO 9001, kterým disponuje méně než 5% anglických firem. Ahmad Tea si zakládá na zodpovědném přístupu k pěstování a zpracování čaje, je členem Ethical Trade Partnership, což je nezisková organizace sdružující řadu podniků čajového průmyslu. Její hlavní snahou je přispívat k udržitelnosti čajového průmyslu, věnuje se také  zlepšování sociálních podmínek při zpracování čaje, stejně jako otázkám životního prostředí.

 

                                                                                    malovanatruhla.cz

23.09.2013 08:01, view all posts
© 2013 - 2024 malovanatruhla.cz, all rights reserved.

These web pages are using cookies. More information here / reset.