Šapitó originální české hračky

Pokud hledáte originální českou hračku, pak byste neměli opomenout výrobky rodinné firmy z jizerských hor, která nese ná

Šapitó originální české hračky
zev Šapitó. Jiří a Marie Mrňávkovi vyrábí hračky a bytové doplňky pro děti již od roku 2002. 

Pestrobarevné látkové hračky se zajímavým designem a praktickým tvarem jsou určené pro děti od narození. Nejen, že rozvíjejí dětskou fantazii, ale jsou také bezpečné, také proto se mohou pyšnit oceněním Správná hračka. Toto ocenění se uděluje na základě hodnocení kritérií jako jsou vzhled, bezpečnost, praktické využití a například i vzdělávací přínos pro dítě.

Šapitó hýří nápady,

Šapitó originální české hračky
a proto se kolekce hraček neustále obměňuje a rozšiřuje. Vedle klasických zvířátek jako jsou psi, kočky, medvědi nebo opičáci můžete v sortimentu nalézt i ty méně tradiční, pro děti však neméně přitažlivé, jako jsou bleška, netopýr nebo motýl. Záležitostí pro fajnšmekry jsou pak Zavináči. O postupu výroby, hledání námětů na hračky, nebo jen tak o konkrétních hračkách z velké zvířecí rodiny, si můžete podrobně přečíst na šapiťáckém blogu. Pokud se zají
Šapitó originální české hračky
máte o to, co se  aktuálně děje ve světě hraček (a to nejen českých), pak můžeme vřele doporučit jedinečný Brichopasův blog, jehož autorkou je (stejně jako autorkou hraček z Šapitó) Marie Mrňávková. Naleznete zde mnoho inspirace, krásných fotografií hraček z celého světa a v neposlední řadě zajímavé Břichopasovy projekty.

Co dodat na závěr, šapiťáci jsou prostě fajn, až budete držet v ruce některou z hraček, už se jí nebudete chtít vzdát. Hračky jsou příjemné na dotek, bezpečné, nápadité a hlavně české.

Tak vybírejte v Šapitó :).

malovanatruhla.cz

  

18.04.2014 14:11, view all posts
© 2013 - 2024 malovanatruhla.cz, all rights reserved.

These web pages are using cookies. More information here / reset.